Artbox

Movida Electronics

N/A Facebook Messenger Global Rank

Movida.al eshte nje kompani e specializuar ne blerjet online. Synimi jone eshte garantimi I çmimeve me te mira ne treg per produkte elektronike dhe aksesoret me te nevojshem per ju. Gjithashtu ofrojme nje game te gjere produktesh si Mp3 Player per makine, Sensore parkimi, Smartphone, Smartwatch, Telefona te thjeshte, Kasa per celular, Bokse Bluetooth, Laptop, Tablete, Lojra Elektronike, Playstation, Konsola Lojrash, Shkop Selfie, Bateri te jashme.

Chat  on Messenger  on Messenger

Need a chatbot for your business?

Explore ManyChat chatbot templates for Messenger on the Botmakers marketplace

Vote for Movida Electronics